Belos – Kärcher

SKRÄDDARSYTT FÖR DINA BEHOV

Kärcher erbjuder helhetslösningar för alla branscher och användningsområden. Med 75 års erfarenhet i rengöringsbranschen har Kärcher utvecklat produkter, som idag förser världens företag, industrier och entreprenörer med innovativa produkter. Kärcher är världsledande på rengöringsmaskiner och varumärket står för kvalitet och innovation på alla kontinenter. Alla Kärchers maskiner är mycket enkla att använda. Fokus ligger på snabbhet, hållbarhet, miljö och ekonomi.

Vi hjälper dig att hitta rätt maskiner för dina behov, utför kostnadsfria behovsanalyser och demonstrationsvisningar på din arbetsplats.

FÖRTROENDE – VARJE DAG

Arbetar du professionellt måste du kunna lita på att din maskinpark alltid är funktionsduglig. Detta innebär att du behöver en partner som erbjuder mer än bara maskiner. En som ger dig driftsäkerhet så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Kärchers servicenät sträcker sig över hela Sverige, med auktoriserade serviceverkstäder som fortlöpande utbildas på nya produkter och modeller.

Dessutom har de ett välfyllt reservdelslager, vilket säkerställer en snabb och effektiv eftermarknads service. Kärcher har dessutom infört ”World Wide Warranty” en produktgaranti som underlättar för våra återförsäljare och slutanvändare att sälja och äga en Kärcherprodukt.

Belos 3440

TransPro 3440

Drivs av en kraftfullk dieselmotor på 34 hk från Kubota, vilket tillsammans med hydraulisk 4WD garanterar en bra framkomlighet även under tuffa arbetsförhållanden – sommar som vinter. Maxhastighet 20 km/h..

Belos 5080

TransPro 5080

Har en robust ram med integrerade hjulmotorer, midjestyrning och rejält med PTO-kraft. På sommaren räcker kraften till att driva ett tremeters klippdäck och på vintern går det att t.ex. driva en stor snöslunga.

trans giant

Trans Giant

Vi på Belos har än en gång lyckats skapa körkomfort av högsta kvalitet. En utsökt rymdkänsla, fullständig överblick, låg ljudnivå, ergonomiskt perfekta reglage samt klimatanläggning gör Trans Giant lika bekväm att köra året runt.

MC 130

Kärcher Belos-flexibiliteten känns igen, robust och modernt chassit från TransPro 5080, vacumteknik och sugaggregat från Kärcher samt redskap som snabbt kan skiftas.