Butiken är fylld med varor för privat och proffsmarknaden.

Välkommen till Butiken.

Vi har öppet vardagar 07.00-17.00

Här hittar du kvalitetsmaskiner för grönytor och skogs vård.

Trimmer eller röjsåg?

Vi har många varianter hemma beroende på hur mycket du ska trimma/såga. Fråga oss så hjälper vi dig att ta rätt beslut.

Beroende på motoreffekt och skärverktyg klarar dessa maskiner allt från kantputsning längs rabatter och gångar till utgallring i skogspartier. I vår online produktkatalog hittar du mer information om varje modell eller besök din närmaste STIHL Servande Fackhandlare, som gärna hjälper dig.

Parkmaskiner_butik 5
Parkmaskiner_butik 8

Ska du till skogs så har vi motorsågen för dig!

Stihls motorsåg finns i massa varianter, från den lilla hemma maskinen till de stora kraftiga sågarna för proffsen. Vilken väljer du?

Varför skall du välja en STIHL och vilken? Mycket beror på vad du skall använda sågen till och hur ofta. I vårt sortiment finns en motorsåg för varje arbetsuppgift: från den minsta kompaktsågen upp till den allra starkaste proffssågen.

Vi har tillbehören till din såg!

Att välja rätt kedja är en förutsättning för säkert, enkelt och effektivt arbete med din motorsåg. Parkmaskiner har den optimala sågkedjan för varje uppgift, effektklass och motorsågsmärke. Alla kedjor håller samma höga kvalitet och är ett schweiziskt precisionsarbete från vår fabrik i Wil. De tillverkas i specialmaskiner som också de utvecklats och producerats av STIHL.

Parkmaskiner har det rätta kläderna!

Din säkerhet när du arbetar med ett STIHL motorredskap är viktig för oss. Vi erbjuder parallellt med säkerhetsutrustningen på våra maskiner ett brett sortiment med personlig skyddsutrustning. Skyddsutrustningen skall inte bara vara ett skydd mot skador, den skall också skydda mot väder och vind, samtidigt som den skall vara bekväm att ha på sig. Bara den som känner sig bekväm i sin skyddsutrustning arbetar avslappnat och då i förlängningen säkert. Din Servande Fackhandlare hjälper dig gärna.