Clubcar

Clubcar logga

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje!

Att arbeta med elbilsmarknadens starkaste varumärke förpliktigar. Det gör även vår position som marknadsledare. Med elbilmarknadens största modellutbud och med oanade möjligheter till skräddarsydda lösningar kan vi erbjuda fordon anpassade till de mest skiftande användningsområden. De vet alla de park och kyrkogårdsförvaltningar, fastighetsbolag, industriföretag, statliga verk och golfklubbar som använder elbilar och golfbilar från ClubCar i sin dagliga verksamhet.

Arbetsfordon – ClubCar

Miljövänliga ‐ Pålitliga ‐ Prestationsinriktade ‐ Säkra

ClubCar har under samlingsnamnet CARRYALL utvecklat en serie eldrivna arbets‐ och transportfordon för de mest skiftande behov och användningsområden. Oavsett modell bjuder de på en mängd möjligheter till skräddarsydda lösningar och på ett brett sortiment av tillbehör.

Våra kunder representerar många olika branscher. De är många. Och vågar vi lova! De är nöjda.

Kvalitets‐, prestations‐ och säkerhetskraven är kompromisslösa. Därför är alla bilarna uppbyggda på ram och chassi av korrsionssäker flygplansaluminium. De har ClubCars egenutvecklade och patenterade IQ system med reglerbar acceleration och ställbar hastighet. Med den ställbara motorbromsen genereras energi tillbaka till batterierna för att öka prestationsförmågan och körkapaciteten ytterligare. Den automatiska magnetbromsen varnar om bilen skulle börja rulla vid parkering.

Det finns gott om anledningar att uppskatta CARRYALL. En av dem är våra möjligheter att skräddarsy bilarna helt efter våra kunders önskemål.

Våra arbetsfordon bjuder på lång livslängd och ett bekymmersfritt ägande med låga driftkostnader.

IQ System innebär:
• Ställbar hastighet 14-33 km/h
• Ställbar motorbroms som genererar tillbaka ström till batterierna
• Magnetbroms som varningsindikation om bilen börjar rulla vid parkering
• Ställbar acceleration

Här följer några av våra mest sålda modeller

ClubCar Carryall 300

48 volt

Carryall 300 ersätter Carryall 1. En trogen och pålitlig tjänare hos många kommuner och företag. Den tillfredställer, inte minst med sitt aluminiumchassi och flak, behovet av lättare till ”medeltunga” transporter inom många användningsområden och verksamheter. Extern  ERIC laddare

ClubCar Carryall 500

48 volt

Carryall 500 ersätter Carryall 2. Är den mest efterfrågade modellen av våra arbetsfordon. Den stora lastkapaciteten på mer än ett halvt ton, den starka motorn och den höga batterikapaciteten är några av fördelarna.
ClubCars transportbilar utför sina dagliga gärningar med största möjliga tystnad.

ClubCar Carryall 700

48 volts

Carryall 700 ersätter Carryall 6. Finns även med bensinmotor. När storleken betyder mer än vanligt finns Carryall 700 som problemlösaren framför alla andra. Naturligtvis kan den kompletteras med en mängd attribut, t.ex. redksapshållare, verktygsskåp.

ClubCar Precedent I2

 

Precedenten har över hela världen blivit alla golfentusiasters favoritbil.

Med trendig design, revolutionerande chassikonstruktion och genuin sportbilskänsla lever Precedenten väl upp till sitt förpliktigande namn. Lägre vikt ger förbättrade vägegenskaper, acceleration och kortare bromssträcka. SportDrive ger en sportbilsliknande körkänsla.

Chassi helt i aluminium ger ökad stabilitet, prestanda samt branschens snävaste vänddiameter. Dessutom är den i det närmaste underhållsfri, den rostar inte. Det specialdesignade taket har inbyggd dränering. Bilen är även utrustad med branschens största väskutrymme och ergonomiska säten för bästa komfort.