Gianni Ferrari

GF SWEDEN AB

Sedan i mars 2014 har GF Sweden AB generalagenturen för Gianni Ferrari i Sverige. Bakom GF Sweden står Roberto Mozzi och Håkan Borg, två välkända profiler inom grönytesektorn. Roberto och Håkan har arbetat med Gianni Ferraris produktsortiment sedan 90-talet och har en extensiv erfarenhet av produkterna.

Hög ambition och kvalité sedan 1955

Gianni Ferrari tillverkar professionella markvårdsmaskiner för kyrkogårdar, parkförvaltningar, bostadsbolag, golfbanor, idrottsföreningar och entreprenörer. Företaget har alltid varit känt för att hålla mycket hög kvalitet, satsa på produktutveckling och har alltid haft ambitionen att vara marknadsledare.

Anläggningarna är placerade i Reggiolo det ligger i norra Italien i hjärtat av ett distrikt som är internationellt känt som ett av de mest tekniskt avancerade inom mekanik, hydraulik och design. Företagets anläggningar har toppmodern utrustning för produktion, extremt avancerade svetsrobotar och pressar för formning av plåtprodukter. Alla anläggningar är certifierade när det gäller miljö och kvalitet enligt ISO 9001 och ISO 14001. Gianni Ferrari har cirka 130 anställda. Maskinprogrammet omfattar tio produktfamiljer med många modeller och varianter. Gianni Ferrari exporterar till mer än 30 länder över hela världen.

turbo z

Minsta spakstyrda klipparen
med otrolig kapacitet!

Ferrari Turbo Z
En kompakt spakstyrd gräsklippare som gör maskinen smidig och följsam. Klipparen har en elektrisk klipphöjdsjustering och elektriskt uppfällbart klippaggregat till 90 grader som gör den servicevänlig, dubbla bränsletankar (40 l) som gör att man kan köra en dag utan att tanka. Gianni Ferrari har ännu en gång fått till rätt förarergonomi på en maskin, dvs rätt placering av manöverspakar och en bra avvibrerad fotplatta. Tack vare den snabba hastigheten och den kompakta designen, så är den en av marknadens mest smidiga och effektiva klippare. Du kan välja mellan en diesel- eller bensinmotor till Turbo Z

turbograss

Smidigaste uppsamlaren
med en otrolig kapacitet!

Ferrari Turbograss 630/922
En spakstyrd gräsklippare som gör maskinen oerhört smidig och följsam. Klipparen har hydraulisk lyft av klippaggregatet och hydraulisk tömning av uppsamlingsbehållaren. Maskinen har en fantastisk uppsamlingsförmåga av både gräs och löv även vid blöta förhållanden. Maskinen är också utrustad med hydrauliskt PTO-tillslag. Nu även med högtipp, 180 cm tipphöjd.

turbo 1-1 2-4

Rattstyrt med uppsamling i världsklass!

En kompakt rattstyrd gräsklippare med frontmonterat klippaggregat med uppsamling via en uppsamlingsfläkt. Klipparen har servostyrning, hydraulisk lyft av klippaggregatet och hydraulisk tömning av uppsamlingsbehållaren. Maskinen har en fantastisk uppsamlingsförmåga av både gräs och löv även vid blöta förhållanden. Finns med både 2- och 4-hjulsdrift. Finns även hydraulisk högtömning 220 cm. Maskinen är utrustad med godkänd trafikbelysning.

turboloader

En maskin med längre hjulbas och en bredd på 126 cm

Ferrari Turboloader
En midjestyrd kompakt och smidig lastmaskin/redskapsbärare med bra dragkraft och stor lastförmåga. Förnämlig förarmiljö med unik uppsikt över redskapen, eluppvärmd stol och lättmanövrerad joystick.