Grasshopper

Ska klippaggregatet vara front- eller mittmonterat? Det är den stora frågan…

Grasshopper är ensamma om att erbjuda båda alternativen!

Inköpspris – Driftskostnad – Underhåll – Effektivitet – Andrahandsvärde, ger tillsammans det lägsta priset per klippt kvm, så är det bara!

Grasshopper har alltid förstått att den viktigaste komponenten på en gräsklippare är föraren. Den tanken blir väldigt tydlig när du sitter på en av våra klippare.

Du sitter i ComfortZone. Säte, styrstänger och fotstöd är ergonomiskt placerade och vibrationsdämpande. Rotor klipparen följer hela tiden gräsmattans kontur smidigt och exakt, utan att hoppa upp och ner.

Önskar du en stor kapacitet kombinerat med design och låg tyngdpunkt, så är en mittmonterad Grasshopper något för dig. Smörjpunkterna är få och lätta att komma åt, och det dagliga underhållet består ofta endast att fylla på bränsle i tanken.

Grasshopper har som ända gräsklippare en kniv i gräsutkastarkanalen, vilket garanterar dig ett utmärkt resultat varje gång, oberoende av om gräset är vått, långt eller farten hög.

Förarmiljön kan inte bli bättre, du sitter i Comfort Zone. Då klippaggregatet är frontmonterat kommer alla vibrationer och stötar att absorberas innan de hinner fortplanta sig i basmaskinen. Behagligt och problemfritt.

Med klipparen frontmonterat kan du klippa obehindrat under träd och buskar och därmed reducera efter trimningen till ett minimum.