Toro gräsklippare

Toro gräsklippare väljs av proffsen för sin höga kvalitet och driftsäkerhet
och är ett utmärkt val för dig som söker det bästa. Säkert har du sett de stora, röda gräsklipparna på golfbanor och fotbollsplaner världen över. Den avancerade tekniken ligger också till grund för Toros modellprogram av mindre åkgräsklippare, trädgårdstraktorer och gågräsklippare. Med en
kvalitetsgräsklippare från Toro håller du gräset grönare på din sida.

toro 48

Toro Recycler 48 AD

Snygg, modern design och en motor med sex starka hästkrafter. Enkel spakomställning mellan klippsystemen. Smidig klipphöjdsinställning som gör att du alltid kan klippa gräset i rätt höjd. Stålkåpa.
Utrustad med Automatic Drive som gör att gräsklipparen går i takt med dig både i uppförs- och nedförsbackar. Bekvämt, greppvänliga komforthandtaget som enkelt går att justera.

Toro Recycler 48 AD ES

Utrustad på samma sätt som Toro Recycler 48 AD, men försedd med elstart. Den praktiska spakomställningen mellan klippsystemen sitter lättåtkomligt på klipparen, vilket göra att du enkelt kan skifta under gång.

toro 55

Toro Recycler 55 AD

Toros populäraste klippare genom tiderna! Tre klippsystem (Recycler®, uppsamling och sidoutkast), stålkåpa, 55 cm klippbredd och förstås Automatic Drive, som gör att gräsklipparen går i takt med dig. Finns även med elstart. Dessutom utrustad med snabbrengöringsanslutning. Spak för enkel omkoppling mellan recycler/uppsamling.

Toro Recycler 55 AD ES

Toro gräsklippare, utrustad nästan precis som klipparenToro Recycler 55 AD förutom den praktiska elstarten som den här klipparen också erbjuder. En slitstark och effektiv klippare som kommer att göra dig glad i sommar och många somrar framöver.

Toro Recycler 55 AWD

Toros populäraste klippare genom tiderna finns nu med allhjulsdrift! Tre klippsystem (Recycler®, uppsamling och sidoutkast), stålkåpa, 55 cm klippbredd. Allhjulsdrift (AWD) ger ett bättre grepp och underlättar klippning på blöta underlag samt i branta slänter och i tuff terräng. Enkel att hantera i lutningar utan att klipparen glider iväg.

toro 76

Toro TimeMaster 76

Proffsklippare med 76 cm klippbredd! Tack vare det breda klippdäcketkan du snabbt och enkelt hantera stora gräsområden och reducera klipptiden med ca 40%. Dual-Force™-klippsystemet med dubbla knivar och Toro Atomic-knivar klipper gräset mycket fint vilket ger en överlägsen klippkvalitet och en frisk och frodig gräsmatta. Effektiv klippare som passar lika bra för yrkesfolket som till dig med lite större gräsmatta.