Toro Snöslungor

Toro snöslungor plogar framgångar genom sin kvalitet, kapacietet och kraft.
Toros breda modellprogram av 1- och 2-stegs snöslungor gör att du alltid kan få en modell som passar dina behov, oavsett om det är på egna garageuppfarten du ska hålla rent eller om du ska använda snöslungan i ditt arbete. Vad du däremot aldrig kan kompromissa med är färgen. En Toro kommer alltid i rött.

Toro Powerlite R

Kompakt, flexibel och prisvärd snöslunga för sig som inte har så mycket snö att röja.
Det unika Power Curve-systemet röjer 499 kg per minut med en kastlängd på 8 meter.
Den är lätt att förvara tack vare sin nätta storlek.

Toro Powerlite ES

Kompakt, flexibel och prisvärd snöslunga för dig som inte har så mycket snö att röja. Det unika Power Curve-systemet röjer 499 kg snö per minut med en kastlängd på 8 meter. Den är lätt att förvara tack vare sin nätta storlek och låga vikt. Finns med elstart.

Toro Snow Max 7.24 ZRX

Ny effektiv 2-stegs snöslunga från Toro med en kastlängd på hela 12 m. Steglös Automatic Drive gör snöröjningen enklare och smidigare.

Toro Snow Max 7.24 QXE

Ny kraftfull och prisvärd 2-stegsslunga med 61 cm röjbredd och en kastlängd på hela 12 meter. Utkastarröret manövreras med en Quick Stick.

Toro Power Max HD 9.26 OXE

Toro Power Max HD 9.26 OXE utrustad med Toros OHV motor med 9 hk och en röjbredd på 66 cm samt FreeWheel-systemet som frikopplar drivhjulen individuellt, vilket gör det betydligt enklare att hantera snöslungan när du ska svänga.