Toro – Markvård

Maskiner för dig som står med båda fötterna på jorden. 
Vi har en speciell känsla för ytor. Det kanske inte är så konstigt, när vi lagt mer än 40 år på produkter som gör världen omkring oss lite vackrare. Vårt arbete berör allt du går på och vi handplockar maskiner som klipper, blåser, suger, skurar, sopar, borstar, krattar, tvättar, plogar och röjer marken framför dig.


En framgångsrik kombination av starka varumärken, kvalitet och service.

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig
. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika produktområden/divisioner som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark och Konsument. Vi har dessutom divisionen Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Vi vet att kombinationen starka varumärken – kvalitet – service, är en vinnare i längden vilket göra att vi kan bygga långvariga relation med våra kunder. Vi på Hako Ground & Garden ser alltid till att du väljer rätt maskin, till rätt yta, så att du kan glädjas många, många år framöver.

Toro Kan Gräsklippare och snöslungor.

Vi på Parkmaskiner tycker Toros sortiment är väl genomtänkt, från det enkla till fullgoda proffsmaskiner. Vi har sortimentet i butiken, så välkommen in för en demo.

Vi håller gräset grönare på din sida.

 
Toro väljs av proffsen för sin höga kvalitet och driftsäkerhet
och är ett utmärkt val för dig som söker det bästa. Säkert har du sett de stora, röda gräsklipparna på golfbanor och fotbollsplaner världen över. Den avancerade tekniken ligger också till grund för Toros modellprogram av mindre åkgräsklippare, trädgårdstraktorer och gågräsklippare. Med en
kvalitetsgräsklippare från Toro håller du gräset grönare på din sida.

Toro snöslungor plogar framgångar genom sin kvalitet, kapacietet och kraft.
Toros breda modellprogram av 1- och 2-stegs snöslungor gör att du alltid kan få en modell som passar dina behov, oavsett om det är på egna garageuppfarten du ska hålla rent eller om du ska använda snöslungan i ditt arbete. Vad du däremot aldrig kan kompromissa med är färgen. En Toro kommer alltid i rött.