TransPro 3440

Belos 3440

KOMPAKT MEN KRAFTFULL

 

TransPro 3440 är trots sina kompakta mått en fullvuxen och komplett redskapsbärare för professionella användare med höga krav. Kraftfull Kubota dieselmotor, midjestyrning och 4wd garanterar en bra framkomlighet på all underlag. Med effektiva redskap som snabbt kan skiftas, ökar flexibiliteten väsentligt. Redskapsbäraren med komplett städutrustning är PM10 certifierad!

Teknik

TransPro 3440 drivs av en kraftfullk dieselmotor på 34 hk från Kubota, vilket tillsammans med hydraulisk 4WD garanterar en bra framkomlighet även under tuffa arbetsförhållanden – sommar som vinter. Maxhastighet 20 km/h.

Komfort och ergonomi

TransPro 3440 har en för storleksklassen unik komfort. Förarmiljön är utformad för att skapa en arbetsplats som är både bekväm, säker och skonsam för kroppen även vid långa arbetspass.

Effektivitet

Ett brett sortiment av effektiva redskap, som snabbt kan skiftas, gör att TransPro 3440 klarar arbetsuppgifter för vilka det annars krävs betydligt större maskiner.

Miljö

Vi har tagit största möjliga miljöhänsyn vid konstruktionen. Det innebär att den uppfyller de krav som ställs enligt EURO III.

Ekonomi

Bred användbarhet året runt, lättillgänglig service och support samt lång livslängd gör den till ett mycket kostnadseffektivt alternativ.

Några exempel på redskap