TransPro 5080

Belos 5080

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE

 

Den nya generationen redskapsbärare från Kärcher Belos. TransPro 5080 är en helt ny redskapsbärare med mängder av nya finesser som våra duktiga och mycket erfarna ingenjörer har tagit fram, denna gången tillsammans med användarna, våra kunder. Kärcher Belos har ytterligare en gång lyckats att skapa en komplett redskapsbärare för professionella användare med mycket höga krav. TransPro 5080 är en klassledare från start, allt är genomtänkt in i minsta detalj.

Teknik

TransPro 5080 har en robust ram med integrerade hjulmotorer, midjestyrning och rejält med PTO-kraft. På sommaren räcker kraften till att driva ett tremeters klippdäck och på vintern går det att t.ex. driva en stor snöslunga.

Komfort och ergonomi

Vibrationsfri och rymlig säkerhetshytt, låg ljudnivå, bra sikt, kompressorstol, servostyrning, AC och värme ger en omtänksam förarmiljö. De funktions- och färgkodade reglagen är till stor hjälp för att styra maskin och redskap med precision och effektivitet.

Effektivitet

TransPro 5080 är byggd för att med lätthet kunna användas året om. Det breda sortimentet av top-of-the-line redskap som snabbt kan skiftas, ökar flexibiliteten väsentligt.

Miljö

Stark och kraftfull dieselmotor från Kubota med direkt bränsleinsprutning på 49 hk ger låga driftskostnader. Kubotadieseln är extremt miljövänlig och uppfyller de mycket stränga normerna EURO steg 3A.

Ekonomi

Högkvalitativa komponenter bidrar till hög driftsäkerhet och lång livslängd. Alla servicepunkter är enkla att komma åt vilket ger lättilgänglig service och underhåll. Mycket lönsam investering tack vare hög nyttjandegrad med låga timkostnader.

Några exempel på redskap