Ventrac – Redskapsbärare

Ventrac logga

Ventrtac 3400

Ventrac 4500

Ventrac 3400

För dig med krav-Året om!

När du behöver en maskin som både har kraften och smidigheten du söker, lägger du sedan till ordet mångsidighet så har du VENTRAC 3400Y.

Ventrac 3400Y

Är en uppgradering av LE3200. Vi har sparat guldkornen från tidigare 3000-modeller och gjort vissa utvecklingsförbättringar såsom t ex. en ny motor vilket resulterat i viss designutveckling. Bakpartiet är till 90% helt nytt bl.a. för att ge plats för den nya dielselmotorn, Kubota D902.

Nytt elsystem

tätat med nya och fler mätare och funktioner t ex. bränslemätare. Högre markgång. Nya skyddsplåtar under maskinen ger tystare och säkrare gång. Motorhuven öppnas fällbart åt sidorna. Fällbar störtbåge sitter monterad som standard.Modell 3400Y är kompatibel med alla redskap/tillbehör från LT & LE modellerna (undantaget LW350 hytten).

Ventrac 4500

Med verktyg för alla säsonger

En tuff maskin!

Efter en provtur på denna otroligt smidiga och kompakta maskin, är det ingen tvekan om att Ventrac 4500 är en maskin i en klass för sig! Med en innovativ design kom- binerat med 4-hjulsdrift, ledat chassi och en kraftfull diesel Kubota-motor eller en 31 hk Kawasaki bensin- motor ger den dig oslagbar stabilitet och kontroll.

Mångsidighet

Ventrac byggs för dig som gör många olika saker, därför breddas tillbehörsserien kontinuerligt. Nu finns ett 30-tal olika tillbehör att välja bland.

Viktöverföring

Det unika viktöverföringssystemet för över vikt från redskapen till drivenheten, vilket ger bättre stabilitet, större lyft- och drivkraft samt lättare styrning.

Byt redskap på 1 minut.

Jo det är sant. Enkelheten att byta redskap gör det lätt att välja Ventrac.