Lagar och utför service på dina maskiner

Våra tekniker är utbildade för de maskiner som används för grönytor som park och trädgård, skog, lantbruk och entreprenad. Vi servar de flesta märkena på marknaden. Vi har ett stort upptagningsområde där vi hämtar och lämnar maskiner varje dag.

Stora eller små maskiner spelar ingen roll. Vi har verkstad för att klara både stort och smått. Verkstan står redo för att du ska få snabb service när det krånglar eller du kört sönder någonting. Det kan exempelvis vara att du hört något gnissel som vi ska ta en närmare titt på.

Vill du serva själv så ringer du eller mailar oss för att få hem dina reservdelar. Att tänka på är att ha årsmodell och maskinnummer, ett måste många gånger för att få rätt del.

Reservdelar med snabb leverans

Vi hjälper dig plocka fram den del du vill ha. Vi erbjuder originaldelar till det flesta märkena på marknaden. Har vi inte varan i lager så beställer vi från leverantör samma dag. Beroende på leverantörens leveranstid får du varorna oftast inom en vecka. Har vi inte varorna hemma går leveransen direkt till dig för att spara tid.

Boka service

För att boka service av din maskin så ring oss på 0320-357 15 eller kom in till vår butik.

Vi tar hand om din maskin, tvättar, servar upp och uppdaterar med senaste programvaran. Vi vinterförvarar och ser till att batteriet underhållsladdas. 

Motorsåg, trimmer och andra småmaskiner tar ofta Björn hand om. Stor kunskap som fixar till din maskin.

Med vår Servicebil kommer vi ut till dig på plats för att göra service och reparationer.