Weidemann Lastare

Weidemann logga

Från liten till stor

Weidemann har maskiner i alla storlekar. Från 1600kg till 7200kg.

För att du ska välja rätt maskin har vi ett antal hemma för att du ska kunna prova i din miljö.

Nedan väljer du vilket typ av maskin och klickar dig vidare för mer information. Vi har valt ut de som vi anser vara bäst för den Svenska marknaden. Har ni önskemål som inte stämmer överens så ta kontakt för mer information.

hoftrac

hjullastare

teleskoplastare

Teleskophjullastare

Hoftrac

Kompakt byggsätt, låg tyngdpunkt, liten vändradie och kraftfull prestanda – detta utmärker sedan många år kompaktlastarserien Hoftrac och gör den så framgångsrik. Hoftrac kompaktlastare utför varje arbetsuppgift utan ansträngning och arbetar snabbt, flexibelt och säkert – en Hoftrac går alltid att använda.

Hjullastare

Weidemann hjullastare gör alla arbetsinsatser mer produktiva. För förutom hög funktionalitet, hög arbetskomfort och utmärkta säkerhetsegenskaper, är de väldigt starka och uthålliga – Weidemann erbjuder en passande lösning för varje arbetsuppgift.

Teleskoplastare

De kompakta Weidemann teleskoplastarna är unika i sin kombination av lyfthöjd, bredd och maskinprestanda. Med fyrhjulsdrift och fyrhjulsstyrning är teleskoplastare absolut stabila och väl rustade för många olika arbetsuppgifter. Den som en gång har kört en teleskoplastare lämnar inte ifrån sig den igen.

Teleskophjullastare

När det kommer till att uppnå mer lyfthöjd, är det särskilt lämpligt med en teleskophjullastare. Förutom hög funktionalitet, god arbetskomfort och utmärkta säkerhetsegenskaper har maskinerna i jämförelse med vanliga hjullastare med lyftarm en teleskopsarm och därmed betydligt högre lyfthöjd och räckvidd. För en teleskophjullastare gäller även de grundläggande egenskaperna som smidighet, stabilitet och lyftkraft som utmärker en midjestyrd hjullastare.